Elektrotechniek

Daarbij gaat hij niet over één nacht ijs. Vloedgraven elektrotechniek hanteert namelijk het motto ‘meten is weten’. Dus niet klakkeloos aan de slag maar eerst de situatie in kaart brengen om vervolgens de juiste maatregelen te nemen. Of om in vaktermen te blijven: eerst vaststellen wat de netvervuiling, uitval van licht of het energieverbruik is alvorens een pasklare oplossing te bieden. Vloedgraven elektrotechniek maakt daarbij eventueel gebruik van een datarecorder waarmee 24/7 uur lang een situatie in beeld kan worden gebracht.

Korte lijnen, snelle oplossingen

Als je een probleem hebt op het gebied van elektrotechniek zijn een paar elementen belangrijk. Je wilt snel je verhaal kwijt en het probleem moet snel en vakkundig worden opgelost. Vloedgraven elektrotechniek begrijpt dat een ondernemer zich volledig wil focussen op zijn of haar bedrijf en heeft deze elementen daarom tot speerpunten verheven. Je wordt dus niet drie keer doorverbonden voordat je de juiste persoon aan de lijn krijgt. Bij Vloedgraven elektrotechniek krijg je meteen eigenaar Marcel Vloedgraven te spreken. En laat hij nu ook nog eens de deskundige monteur zijn.

Manoeuvreren met de speelruimte

Wat verwacht je van een bedrijf dat deskundig is op het gebied van elektrotechniek? Nou, in ieder geval dat de medewerkers goed zijn in hun werk. Dat zit bij Vloedgraven elektrotechniek wel goed. De meerwaarde van dit bedrijf zit ‘m vooral in het persoonlijke contact. Door goed te luisteren naar de klant kunnen nuttige tips en trucs worden verstrekt. “Als ik vooraf hoor dat een particulier plannen heeft om over drie jaar een nieuwe keuken aan te schaffen, kun je daar nu in de meterkast al rekening mee houden. Het is manoeuvreren met de speelruimte die je hebt om aan de normen te voldoen en tegelijk in te spelen op de wensen voor de toekomst.

InstallQ

Contact

Vloedgraven Elektrotechniek

Westdorplaan 28 - 8101 BE Raalte

0572 - 850 671

06 - 1092 3970

info@vloedgraven-elektrotechniek.nl